Hyra bygghiss Stockholm och Uppsala

hyra bygghiss stockholm uppsala

Hyr rätt bygghiss för ert projekt i Stockholm och Uppsala

De flesta entreprenader kräver att material och personal förflyttas upp och ner längs byggställningarna och bygghissen är därför ofta byggets ryggrad. Bygghissen spelar också en avgörande roll för projektets effektivitet och lönsamhet. Det är viktigt att hissen är anpassad till bygget, och har placerats och monterats på korrekt sätt. Sjöbergs ställning har gjort stora investeringar i bygghissar för att kunna erbjuda allt till ert byggprojekt. Bygghissarna kommer från de välkända och väl ansedda märkena Geda och Alimak. Vi hyr ut bygghissar, intagsbryggor och avlastningsplattformar i Stockholm och Uppsala, och vi har självklart erfaren och kompetent personal som hjälper er med planering och montering av bygghissarna.

När du hyr bygghiss till din entreprenad i Stockholm och Uppsala genom Sjöbergs ställning får du hissar som är:

  • Säkra
  • Effektiva
  • Flexibla
  • Energisnåla

Bygghissarna som Sjöbergs ställning hyr ut i Stockholm och Uppsala kan transportera de flesta typer av last och hantera last upp till 1,7 ton.

Bygghissen ses som sagt ofta som byggets ryggrad och det är viktigt att den anpassas till förutsättningarna som finns. Den ska passa byggställningen som används och samtidigt vara väl avvägd för de material och den personal som ska transporteras i hissen. Dessutom ska intagsbryggor och avlastningsplattformar vara rätt planerade och monterade för att byggets personal ska kunna arbeta på bästa sätt. Tillsammans med er planerar och monterar våra erfarna hissmontörer lösningen som passar just er entreprenad. Hyr ni dessutom byggställning från Sjöberg ställning vet ni att ni arbetar med en leverantör som har kompetens och erfarenhet av att leverera helheten för ert byggprojekt.

När ditt företag behöver ställningar, väderskydd eller bygghissar får ni av Sjöbergs Ställning som leverantör:

  • Utbildad och certifierad personal
  • Moderna, flexibla & säkra ställningar
  • Hög materialkapacitet
  • Hjälp med planering innan montering till avslutat projekt
  • Personligt familjeföretag med 25 års erfarenhet

Hyr från en säker leverantör

Sjöbergs ställning är ett familjeföretag som har över 25 års erfarenhet i branschen. Företaget är STIB-auktoriserat, vilket bland annat betyder att all personal som monterar byggställningar är certifierade enligt STIB:s regelverk. Bland våra certifierade projektledare finns hissmontörer med lång erfarenhet och hög kompetens. Du kan med andra ord lita på att bygghissen du hyr från Sjöbergs ställning i Stockholm och Uppsala planeras och monteras enligt konstens alla regler. Slå oss en signal så hjälper vi dig att ta fram den bästa lösningen för din bygghiss i kombination med intagsbryggor och avlastningsplattformar.