Hyra byggställning Stockholm

Hyra byggställning Stockholm

Hyr byggställning från ett certifierat företag

Sjöbergs ställning hyr ut byggnadsställningar i Stockholm för alla typer av entreprenader och fasader. Hyr ni er byggställning från oss samarbetar ni med ett certifierat företag med över 25 års erfarenhet i branschen.

Vi erbjuder:

 • Nya och moderna ställningar
 • Hög materialkapacitet
 • Utbildad och certifierad personal
 • Hjälp med planering av byggnadsställningen innan montering

Det är inte bara själva ställningen som är viktig när du ska hyra en byggställning, du ska se till att du får bra service och korrekt montering av kompetent och kunnig personal. Att en byggnadsställning monteras på ett säkert sätt är självklart det viktigaste, men för att få en ställning som kan utnyttjas på bästa sätt och som är anpassad för entreprenaden i fråga krävs också god planering. Till exempel är det väsentligt att varje yrkesgrupp som ska använda byggställningen har plattformar på en höjd som är anpassad efter deras arbete. Vid hyra av en byggnadsställning i Stockholm från Sjöbergs ställning ingår en projektledare som hjälper dig i planeringen av ställningen, övervakar monteringen och följer upp arbetet under tiden ni hyr byggställningen.

Certifierad och utbildad personal är viktigt i valet av leverantör för hyra av byggnadsställning. Att företaget har personal som har rätt kompetens och vet vad de gör säkerställer ni genom att kontrollera att företaget är auktoriserade av STIB. Ett av kriterierna för att bli ett auktoriserat STIB-företag är att all personal som bygger byggställningar som hyrs ut är certifierade. Det betyder att de har ett intyg eller bevis från godkända utbildningar som bekräftar att de har kunskapen som krävs för att montera en byggställning på ett korrekt och säkert sätt.

När ditt företag behöver ställningar, väderskydd eller bygghissar får ni av Sjöbergs Ställning som leverantör:

 • Utbildad och certifierad personal
 • Moderna, flexibla & säkra ställningar
 • Hög materialkapacitet
 • Hjälp med planering innan montering till avslutat projekt
 • Personligt familjeföretag med 25 års erfarenhet

Hög materialkapacitet i Stockholm

Efter stora investeringar i nya och moderna byggställningar har Sjöbergs ställning hög materialkapacitet. Det är viktig då det kan vara avgörande för om det finns tillräckligt med ställningsmaterial tillgängligt i rätt tid och med rätt möjligheter att anpassa det efter entreprenaden i fråga. Vi kan leverera ställningar till både små och stora projekt i Stockholm tack vare vår höga materialkapacitet med över 200 000 kvm byggställningar. Det betyder att vi kan hyra ut byggnadsställningar anpassat efter er entreprenad och era önskningar.

Majoriteten av ställningar som Sjöbergs ställning hyr ut i Stockholm är modulställningar av märket Layher, men vi har även Layhers ramställningar för uthyrning.

Modulställningar från Layher erbjuder många fördelar:

 • Snabb montering
 • Bra stabilitet
 • Hög säkerhet
 • Stor flexibilitet

Byggnadsställningarna ni hyr från Sjöbergs ställning i Stockholm erbjuder näst intill obegränsade variationsmöjligheter när det kommer till montage och användningsområden. Vi hjälper dig gärna att planera din byggställning. Hör av dig till en av våra erfarna projektledare för den bästa hjälpen i att hyra rätt byggställning till ditt projekt.

Sjöbergs ställning – en säker partner inom byggställningar

Sjöbergs ställning är ett familjeföretag som grundades 2007 av Rickard Sjöberg, som med 25 års erfarenhet i branschen har gedigen kunskap. När ni hyr byggställningar i Stockholm tillhandahåller vi säkra ställningar som monteras av välutbildad och certifierad personal. Vi är ett STIB-auktoriserat företag med erfarenhet från en mängd entreprenader i och runt Stockholm.

Hör av er till oss så hjälper vi er med er byggställning, från planering till nedmontering.