Hyra byggställning Uppsala

Hyra Byggställning Uppsala

Sjöbergs ställning hyr ut byggställningar i Uppsala för alla typer av entreprenader och fasader. Hyr ni er ställning från oss samarbetar ni med ett familjeföretag med över 25 års erfarenhet i branschen.

Vi erbjuder:

 • Hög materialkapacitet
 • Nya och moderna ställningar
 • Utbildad och certifierad personal
 • Hjälp med planering av byggnadsställningen innan montering

Välj rätt leverantör med certifierad personal

I valet av leverantör för att hyra byggställningar är det viktigt att säkerställa att företaget har utbildad och certifierad personal. Ett första steg är att kontrollera att företaget är auktoriserade av STIB. Det betyder bland annat att all personal som bygger ställningarna som hyrs ut är certifierade. Certifieringen baseras på att de har ett intyg eller bevis från godkända utbildningsplatser som verifierar att de har den kompetens som krävs för att montera en byggnadsställning på ett säkert och korrekt sätt.

Det är med andra ord inte bara själva ställningen som är viktig när du ska hyra en byggställning, du ska se till att du får bra service och säker montering av utbildad och certifierad personal. Säkerheten vid montering av en byggnadsställning är självklart alltid det viktigaste, men även en god planering och anpassning för entreprenaden i fråga har stor betydelse. Det är bland annat viktigt att plattformarna kommer på rätt höjd för varje yrkesgrupp som arbetar på byggställningen. När du hyr en byggnadsställning i Uppsala från Sjöbergs ställning får du alltid en projektledare som hjälper dig i planeringen av ställningen, övervakar monteringen och följer upp arbetet under tiden ni hyr byggställningen.

När ditt företag behöver ställningar, väderskydd eller bygghissar får ni av Sjöbergs Ställning som leverantör:

 • Utbildad och certifierad personal
 • Moderna, flexibla & säkra ställningar
 • Hög materialkapacitet
 • Hjälp med planering innan montering till avslutat projekt
 • Personligt familjeföretag med 25 års erfarenhet

Nya och moderna byggställningar att hyra i Uppsala

Sjöbergs ställning har investerat i nya och moderna ställningar de senaste åren och har en hög materialkapacitet. Vi kan med andra ord hyra ut byggställningar anpassat efter just era behov och er entreprenad. Med över 200 000 kvm byggnadsställningar kan vi med lätthet ta oss an både stora och små projekt i Uppsala. Materialkapaciteten är viktig då det kan vara avgörande för om ställningarna finns tillgängliga när ni behöver dem och kan anpassas på bästa sätt till er entreprenad.

Sjöbergs ställning hyr främst ut modulställningar av märket Layher i Uppsala, men vi tillhandahåller även ramställningar för uthyrning, också de av märket Layher.

Layher modulställning erbjuder många fördelar:

 • Snabb montering
 • Bra stabilitet
 • Hög säkerhet
 • Stor flexibilitet

Byggnadsställningarna ni hyr från Sjöbergs ställning i Uppsala erbjuder näst intill obegränsade variationsmöjligheter när det kommer till montage och användningsområden. Vi hjälper dig gärna att planera din byggställning. Hör av dig till en av våra erfarna projektledare för den bästa hjälpen i att hyra rätt byggställning till ditt projekt.

Sjöbergs ställning – en trygg partner

Sjöbergs ställning är ett familjeföretag som grundades 2007 av Rickard Sjöberg, som med 25 års erfarenhet i branschen har gedigen kunskap. När ni hyr byggställningar i Uppsala tillhandahåller vi säkra ställningar som monteras av välutbildad och certifierad personal. Vi är ett STIB-auktoriserat företag med erfarenhet från en mängd entreprenader i och runt Uppsala.

Hör av er till oss så hjälper vi er med er byggställning, från planering till nedmontering.