Hyra väderskydd Stockholm

Hyra väderskydd Stockholm

Rätt väderskydd till din entreprenad i Stockholm

Väderskydd ökar produktiviteten och säkerheten på entreprenader runt om i Stockholm. Ett väderskydd fästs i byggställningen som i sin tur sitter fast i byggnaden, alternativt fästs väderskyddet i en ställning som endast är till för skyddet. Väderskydd gör inte bara att byggets personal får skydd mot vind, regn och snö utan ger också en trevligare arbetsmiljö. För att ge optimal effekt från väderskyddet ni hyr krävs god planering och anpassning till fasaden och entreprenadens förutsättningar. Sjöbergs ställning har lång erfarenhet och hjälper er att hyra rätt väderskydd för ert projekt i Stockholm.

För att väderskyddet ska vara en tillgång som kan öka produktiviteten och förkorta byggtiden krävs det att skyddet ni hyr har planerats efter byggets villkor. I valet av väderskydd att hyra är det bland annat viktigt att veta hur stor spännvidden behöver vara och om något ska lyftas in i bygget. Sjöbergs ställning hyr ut ett antal olika varianter av väderskydd och kan hantera upp till 34 meters spännvidd, vilket täcker in de flesta behov.

Bland de olika alternativen av väderskydd finns fasta, rullbara och dragspelsvarianter. Självklart använder vi bara väl ansedda väderskydd, huvudsakligen från två märken vilka vi anser vara de bästa. Keder-XL är ett modernt väderskydd med stor variation och möjlighet till anpassning, medan Hake-tec 450 är ett beprövat och pålitligt system som samtidigt erbjuder stor flexibilitet och inte kräver raka ytor eller fasta mått. Vår kunniga personal hjälper er gärna i valet och planeringen av ert väderskydd i Stockholm.

När ditt företag behöver ställningar, väderskydd eller bygghissar får ni av Sjöbergs Ställning som leverantör:

  • Utbildad och certifierad personal
  • Moderna, flexibla & säkra ställningar
  • Hög materialkapacitet
  • Hjälp med planering innan montering till avslutat projekt
  • Personligt familjeföretag med 25 års erfarenhet

Fördelar med ett väderskydd

Väderskyddet skyddar mot väder och vind vilket medför en mängd fördelar:

  • Bygget skyddas mot skadlig fukt och tar inte skada på samma sätt som det riskerar att göra i utsattheten då väderskydd saknas.
  • Personalen får en bättre arbetsmiljö, mer ergonomisk arbetsställning och en bättre arbetsmiljö som resulterar i att de kan göra ett bättre jobb. Dessutom har det visat sig att sjukfrånvaron minskar med ett väderskydd då arbetarna inte utsätts för regn, kyla och vind i samma utsträckning.
  • En ekonomisk vinning då byggtiden ofta kan minskas tack vare en ökad produktivitet och möjligheten till att fortsätta arbetet oavsett väderlek.

Sjöbergs ställning har erfarenhet av de flesta typer av projekt och entreprenader. Vi har hyrt ut och satt upp väderskydd i Stockholm runt stora och små fasader samt över tak och innergårdar. Våra projektledare hittar alltid den bästa lösningen för er

Rätt leverantör av ditt väderskydd

Sjöbergs ställning är ett familjeföretag som har 25 års erfarenhet i branschen. Företaget startades 2007 av Rickard Sjöberg och har kompetent och kunnig personal. Tack vare vår erfarenhet och kompetens kan vi säkerställa att ni hyr rätt väderskydd till er entreprenad i Stockholm. Vi är dessutom ett STIB-auktoriserat företag, vilket bland annat innebär att vår personal är utbildad och certifierad för att montera byggställningar och dess tillbehör. Låt oss vara med från början i planeringen av er entreprenads byggnadsställningar och väderskydd för att få den bästa lösningen.